ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

INVESTOR RELATIONS

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισολογισμός 2012 | 2013english version


Ιστορικό

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1928. Από το 1990 λειτουργεί με την επωνυμία ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε.

Η «ΣΑΡΑΝΤΗΣ ως σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής ανταποκρίνεται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες προσφέροντας μεγάλη ποικιλία γλυκών κουταλιού, μαστιχοβανίλιες, λουκούμια, σακχαρόπηκτα φρούτα, τσίκλες με φυσική μαστίχα Χίου (Lifedrops), καραμέλες, καρύδες κ.α.

Τα προϊόντα ΣΑΡΑΝΤΗΣ συνδυάζουν τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής με τη σύγχρονη βιομηχανική τεχνολογία προσφέροντας υψηλά ποιοτικά standards, τα οποία ανταποκρίνονται στις νέες διατροφικές καταναλωτικές συνήθειες.

Από το 1995 η Εταιρεία λειτουργεί με ISO 9002.

Τον Απρίλιο του 2000, τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το νέο σύγχρονο εργοστάσιο της Εταιρείας στην Χίο. Ταυτόχρονα με την λειτουργία της Εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις, η Εταιρεία προχώρησε στην ανανέωση όλων των συσκευασιών της, στην παραγωγή νέων προιόντων (γλυκά κουταλιού με brandy, λουκούμια, παστέλια, καθώς και στην περαιτέρω δραστηριοποίησή της στο εξωτερικό.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της Εταιρείας τα τελευταία χρόνια αφορά τόσο τα παραδοσιακά ζαχαρώδη όσο και τα φρούτα που χρησιμοποιούνται ως συστατικό σε άλλα προϊόντα Η Εταιρεία διευρύνει την τοποθέτηση της στις αγορές της Ευρώπης, Αμερικής, Αυστραλίας και Μ. Ανατολής.

Το 2006 η ΣΑΡΑΝΤΗΣ λανσάρισε στην αγορά τις τσίκλες Lifeprops, με φυσική μαστίχα Χίου. Το νέο προιόν παράγεται εξ ολοκλήρου στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΣΑΡΑΝΤΗΣ στην Χίο.
Αρχική σελίδα ::    Εταιρία ::     Προϊόντα ::     Πωλήσεις ::     Investor relations ::     Δελτία τύπου ::     Επικοινωνία ::

Copyright © 2003-4 ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. All rights reserved.  internet design and development